Hjem

Musikk

Historie

Gjestebok

Utgivelser

Konserter

Linker Kontakt
Musikk
Historie
Gjestebok
Utgivelser
Konserter
Linker
Kontakt

12 spors cd-album ute nå!!!

Året er 1980, og punken har noe forsinket ankommet den norske landsbygda. En ny generasjon rockere sprer seg over landet. I hvert hjørne av landet så dukker det opp nye band. På Jessheim finner vi et av dem, fire fjortiser som kaller seg for SLIPS. I løpet av fjorten korte måneder rekker de å gjøre seg upopulære og hatet på Jessheim, i tillegg til å spille en rekke konserter i bla: Kløfta, Sand, Rælingen, Ski, Nannestad, Gjerdrum, Lillehammer, Jessheim, Stavanger. Det hele ender opp i mars 1981 uten en eneste utgivelse, bare noen øvinger og konserter blir festet til tape. Så i november 2006, 27 år etter debuten, så dukket plutselig SLiPS opp på en scene igjen.


Og nå er debut albumet klart. 11 egne låter (+cover av Dead Boys´ ”All this and more”), skrevet i 1980 og innspillet i 2007. Cd´n er trykt  opp i kun 210 ex.
Slips 10" vinyl LP (m/bonusspor: "Arbeidsløs" (innspilling fra april 1980) er nå tilgjengelig fra HitMe!

Bestill i fra Hit Me! Records Kr.99,- + porto kr.11,-

SLIPS - Ta Sjansen / Storby / Suburban Kid


(hit me! records cdep0207)

27 år etter at SLIPS herjet scenen for første gang i de tider punkrock var noe farlig og uønsket her til lands, så er nå endelig debut skiva ute. En tre spors CdEP, med ny innspilling av de to egne låtene "Ta Sjansen" og "Storby" fra 1980 og en cover av Sex Pistols låta "Suburban Kid". Ute nå på hit me! records, kun 200 ex. er trykket, så ikke nøl med å bestille for da kan det allerede være for seint.

Bestill i fra Hit Me! Records Kr.49,- + porto kr.11,-

En smakebit av studioinnspillingen her:

 

Hurra for Norge!

"Nye" spor fra SLiPS på CD

Slips bidrar med låta "Militær og politikk" (innspilt i april 1980) på samle-CD "Hurra for Norge"-norsk pønk-rock 1979-86 som kom ut tidligere i år på Svindel Records. Nå kommer volum 2 av "Hurra for Norge". Slips blir også å finne på den, med låta "Kværk Kleppe", også en innspilling fra tidlig 1980.
19. desember blir det releaseparty for "Hurra for Norge" vol.2 på Club Maiden i Oslo med bl.a. Slips på scenen. Slips 10" vinyl LP (m/bonusspor: "Arbeidsløs" (innspilling fra april 1980) blir også sluppet denne kvelden. Og ikke glem Slips konsert i Halden, fredag 30. november.

Bestill i fra Hit Me! Records Kr.99,- pr. CD + porto kr.11,-
 

3x SLIPS Buttons!

3 x SLIPS BUTTONS  måler 32 mm.

Bestill fra Hit Me! Records Kr.29,- + porto kr.11,-

Bestill fra Hit Me! Records Kr.299,- + porto

free web counter