Hjem

Musikk

Historie

Gjestebok

Utgivelser

Konserter

Linker Kontakt
Musikk
Historie
Gjestebok
Utgivelser
Konserter
Linker
Kontakt

 

Espen Dahle

Petter Baarli

Johnny Halvorsen

Kjetil Andersen

SLIPS oktober 1979 - mars 1981
Ut i fra en kjeller på Jessheim så krabber et band med navn SLIPS opp og fram på scenen for første gang den 2.november i 1979. Stedet er Maurtua-Fritidsklubb (foran 130 tilskuere, full brakke) på Kløfta og supportjobb for De Sjenerte, et lokalt pønk band som også debuterte denne kvelden.

På scenen finner vi Johnny Halvorsen(13) på trommer og Espen Dahle(15) på gitar og vokal. De har spilt sammen siden 78 i The CLERGYMENS og THE FZST. De gjør umiddelbart suksess, og blir senere tilbudt ny jobb som support for De Sjenerte et par måneder seinere.

Johnny & Espen kontakter så sin venn Kjetil Andersen(15) for å få han til å spille bass i bandet. Men Kjetil er heller lunken til tilbudet om bassjobben i SLIPS fordi han spiller trommer & grytelokk sammen med sin fetter Petter Baarli(14) gitar og vokal i bandet SPRØYTERS(78-79).

Det hele ender med et kompromiss om at Petter også skal få være med i SLIPS. Og sånn ble SLiPS til fire stykker fjortiser som i løpet av fjorten korte måneder rekker å gjøre seg upopulære og hatet på Jessheim, i tillegg til å spille en rekke konserter i bla: Kløfta, Sand, Rælingen, Ski, Nannestad, Gjerdrum, Lillehammer, Jessheim, Stavanger.

Det hele ender opp i mars 1981 uten en eneste utgivelse, bare noen øvinger og konserter blir festet til tape. Så i november 2006, 27 år etter debuten, så dukket plutselig SLiPS opp på en scene igjen. Og se opp, plutselig er de på en scene nær deg, igjen!

Espen Dahle-vokal & gitar, Johnny Halvorsen-trommer, Petter Baarli-lead gitar, Kjetil Andersen-bass


 

free web counter